NYHEDSBREV

Orientering om hvad der sker i kolonihaven.

Hej Alle

Her lidt kort info hvad der rør sig i foreningen for tiden

Fredagsbar genoptaget.

Som flere nok har bemærket er vi begyndt at afholde fredagsbar igen, efter at forsamlingsforbuddet er ændret til at vi nu må være 100 mennesker samlet.

Vi har afholdt 2 fredagsbarer indtil videre, og igen på fredag vil der være åbent i huset fra 16.00 og nogle timer frem, hvor det er muligt at købe lidt at spise og drikke, så kig endelig op.

Affaldssortering

Efter vi har fået de 4 ekstra containere til at sortere pap, papir, metal og plast er i blevet rigtig gode til at sortere det og tak for det.

Desværre bliver containerne hurtigt fyldt op, og når det er tilfældet, så skal i bruge den almindelige køkken container til resten.

Vi har forespurgt kommunen om vi kan få flere containere til sortering, men de siger at vi har fået de antal containere som vi er nomineret til i forhold til antallet af huse.

Vi håber at kommunen på sigt kommer til fornuft, og sætter flere containere op til os, indtil da må i bruge den store container når de små er fulde.

Opdatering omkring Internet Kabler (indlæg fra Carsten Larsen)

Jeg har haft et par beboere der har spurgt ind til hvorfor det bliver dyrere med den nye løsning, og derfor præciserer jeg lige det lidt bedre.

Prisen for internet bliver nøjagtig det samme på fibernettet som i har været vant til med det trådløse, altså 100kr om måneden.

De af jer der bor her en almindelig sommersæson betaler stadig 600kr for en sæson, men de af jer der bor her hele året betaler selvfølgelig 1200kr for det.

forskellen er blot at i med det nye net, får en langt højere hastighed (200mbit) istedet for de 20-40mbit i har idag, samt at det bliver langt mere stabilt, da det nu er på kabler stedet for trådløst.

Samtidig giver det nye nej også mulighed for endnu højere hastigheder samt TV, men det er fuldstændig frivilligt.

Lige p.t koster det 1000kr at blive tilmeldt det nye fibernet, og den pris dækker kun materialerne, efter 1 januar stiger prisen til 2500 for at blive tilmeldt, så derfor kan det betale sig at tilmelde sig allerede nu.

I kan også sagtens nøjes med at betale de 1000kr for at få lagt kablet ind, og så vente med at abonnere på internet til i har behov for det.

I kan selvfølgelig også vælge at køre videre med den trådløse løsning som flere af jer har idag, i skal blot være opmærksom på at hvis det gamle trådløse system går i stykker, så bliver det ikke udskiftet med nyt.

I løbet af de næste 2-3 uger, bliver vi færdige med at lægge kablerne ned, og når alle kabler er lagt ned, så går vi en tur og lige tjekker at alle kabler ligger som de skal.

Der bliver lagt kabler udenfor hver have som udgangspunkt.

Hvis nogen IKKE ønsker at have kablerne liggende i jeres forhave/hæk, så må i lige sige det til bestyrelsen, så sørger vi for som det sidste at grave kablerne ned i ude i vejen, så de ligger klar til en fremtidig bruger.

Mvh Carsten

Haver til salg/solgt

Have 62 er p.t til salg

Have 61 er lige blevet solgt, vi velkommen til John & Christina

Det var alt for denne gang, fortsat god august måned

Mvh Bestyrelsen

 

email: kontakt@raagaardskaer.dk
Kontoret har åbent den sidste torsdag i hver måned kl 18.30

afmeld nyhedsbrevet    |